Herzberg HG-5011SIL: 1,8 l 1500 W nerūdijančio plieno elektrinis virdulys – sidabrinis

local_shipping Pristatymas per 1-3 d. d.
19,00 €
Kiekis

Elektrinis virdulys Herzberg HG-5011 yra daugiau nei tik elektrinis virdulys: tai stilingas ir efektyvus jūsų virtuvės priedas, kuriame dera forma ir funkcionalumas. Pagaminta skiriant didžiausią dėmesį detalėms, jį sudaro aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno korpusas, užtikrinantis ne tik ilgaamžiškumą, bet ir stilingą išvaizdą, papildantį bet kokį virtuvės dekorą. 

VIDEO APIE PREKĘ

Svarbiausi jo privalumai apima:

1. Greitas užvirimas: Dėl galingo 1500 W kaitinimo elemento vanduo užvirksta vos per 5 minutes, esant didžiausiam talpos kiekiui, kas yra žymiai greičiau nei tradicinės mikrobangų krosnelės.

2. Saugumas pirmiausia: Įrengta dvigubo valdymo sistema automatiškai išsijungia, kai vanduo pasiekia virimo tašką, taip užkertant kelią perkaitimui ir nelaimingiems atsitikimams. Taip pat yra apsauga nuo išdžiūvimo, kuri padidina virdulio tarnavimo laiką.

3. Sukurtas taip, kad ilgai tarnautų: Su dviejų plokščių reguliatoriumi ir ilgaamžišku dizainu, HG-5011 yra ilgaamžis virtuvės priedas, kuris turi dvigubai didesnę patvarumą palyginti su kitais modeliais.

4. Patogus dizainas: Ergonominė rankena, atleidimo mygtukas ir atlenkiamas dangtis užtikrina patogumą ir saugumą. Plati anga palengvina vandens užpildymą, o 360° besisukantis pagrindas su laido laikikliu išlaiko virtuvės stalviršį tvarkingą.

6. Sertifikuota kokybė: Produktas atitinka GS ir CE sertifikavimo standartus, užtikrinantį jo saugumą ir kokybę.

Iš viso, Herzberg HG-5011 yra aukštos kokybės, saugus, patvarus ir funkcionalus elektrinis virdulys, kuris puikiai tinka moderniai virtuvei.

 SPECIFIKACIJOS:

Gamintojas: Herzberg

Spalva: Sidabrinė

Medžiagos: 304 nerūdijantis plienas (korpusas), PP be BPA (plastikiniai komponentai)

Talpa: 1,8 litro

Nominali galia: 1500W

Galia: 2200W

Įtampa: 220-240V

Papildomos savybės:

Saugos funkcijos : Profesionalus dvigubas valdymo sistema automatiniam virimo taško išjungimui ir apsaugai nuo užvirimo.

Patvarumas: Dviejų plokščių valdiklis ilgiau tarnauja nei vienos plokštės valdikliai.

Išmaniosios savybės: vandens linijos indikatorius, indikatoriaus lemputė ir ergonomiška neslystanti rankena.

Sertifikatai: GS ir CE sertifikatai, skirti saugos ir kokybės užtikrinimui.

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.