• Nauja

Homestar HS-FP1000: 3L 1000W Maisto smulkintuvas

omestar HS-FP1000 galingas 1000 W variklis ir 3 litrų talpa leidžia greitai ir be vargo paruošti maistą, todėl galite lengvai pjaustyti, pjaustyti kubeliais, smulkinti ir trinti. Patvarus ir stilingas dizainas kartu su lengvai valomomis dalimis, kurias galima plauti indaplovėje, užtikrina, kad jis bus ilgaamžis ir patogus bet kurios virtuvės priedas.

local_shipping Pristatymas per 4-8 darbo dienas
29,89 €
Kiekis

Su Homestar HS-FP1000 yra 3 l 1000 W virtuvinis kombainas, gaminimas bus daug paprastesnis nei bet kada.

Šis galingas virtuvinis kombainas turi 3 litrų talpos dubenį, kuris puikiai tinka daržovėms pjaustyti, mėsai malti ir kokteilių tyrėms, praturtindamas jūsų patiekalus jūsų šeimai! Jame yra 1000 W variklis, kuris leidžia greitai apdoroti net kiečiausius ingredientus.

Virtuvės kombainas turi 4 aštrius peiliukus, puikiai tinka pjaustymui, pjaustymui, malimui ir pjaustymui. Tereikia kelių ankštinių, kad maistas būtų susmulkintas tolygiai, todėl galėsite tiksliai valdyti ingredientus, pvz., mėsos įdarą, daržovių salotas ir pomidorų kečupą. Mašina taip pat turi saugos užrakto mechanizmą, 2 greito ir lėto greičio valdiklius ir žemą triukšmą.

Šis „Homestar“ virtuvės kombainas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir sukurtas taip, kad būtų patvarus, kompaktiško ir stilingo dizaino, kuris puikiai atrodys bet kurioje virtuvėje. Mašiną taip pat lengva valyti, o nuimamas dalis galima plauti indaplovėje. Nesvarbu, ar esate patyręs virėjas, ar pradedantysis, šis virtuvės kombainas yra puikus virtuvės palydovas.

Savybės:

Didelės talpos dubuo: 3 litrų dubuo puikiai tinka didelėms šeimoms ar svečiams, todėl vienu ypu galite apdoroti didelį kiekį maisto.

Galingas variklis: su 1000 W varikliu šis virtuvinis kombainas lengvai susidoros su net kiečiausiais ingredientais, todėl jūsų maistas bus greitai paruošiamas.

4 peiliukų priedai: virtuvės kombainas turi 4 aštrius peiliukus, leidžiančius lengvai pjaustyti, pjaustyti, smulkinti ir sutarkuoti ingredientus.

2 greičių nustatymai: 2 greičių nustatymų funkcija užtikrina tikslų visų maisto perdirbimo poreikių valdymą, leidžiantį kiekvieną kartą pasiekti tobulą konsistenciją.

3 įvairaus pjaustymo mechanizmas: Tolygiai supjaustykite maistą, tiksliai valdydami ingredientus, tokius kaip mėsos įdaras, daržovių salotos ir pomidorų kečupas.

Patvarus ir stilingas dizainas: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis virtuvės kombainas sukurtas taip, kad būtų patvarus ir pasižymi kompaktišku ir stilingu dizainu, kuris puikiai atrodys bet kurioje virtuvėje.

Lengva valyti: nuimamas dalis galima plauti indaplovėje, todėl virtuvės kombaino valymas yra paprastas.

Universalus virtuvės kompanionas: Nesvarbu, ar esate patyręs virėjas, ar pradedantysis, šis virtuvinis kombainas yra puikus virtuvės kompanionas, leidžiantis be vargo paruošti daugybę ingredientų savo patiekalams.

Specifikacijos:

Prekinis ženklas: Homestar

Spalva: pilka

Korpuso medžiagos: nerūdijantis plienas

Dubenėlio medžiaga: plastikas be BPA

Ašmenų medžiagos: maistinis nerūdijantis plienas

Ašmenų skaičius: 4 peiliai, 1 priedas

Galia: 1000W

Talpa: 3L

Pjaustymo mechanizmas: 3

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.