• −20%
  • Nauja

Royalty Line AF21708D: 1700W Karšto oro gruzdintuvė su skaitmeniniu ekranu XXL 6,5 litro - juoda

„Royalty Line“ AF21708D oro gruzdintuvė padeda jums paruošti skanius patiekalus su iki 95 % mažiau riebalų, skatinant sveikesnį gyvenimo būdą nepažeidžiant skonio. Be to, jame esančios medžiagos, kuriose nėra BPA ir netoksiškos, užtikrina, kad jūsų maistas būtų gaminamas saugiai, be kenksmingų cheminių medžiagų, o tai jūsų šeimai suteiks maisto gaminimo patirtį be rūpesčių.

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
75,91 € - 20%
94,89 €
Kiekis

„Royalty Line“ AF21708D Karšto oro gruzdintuvė siūlo revoliucinį, sveikesnį maisto gaminimo būdą, leidžiantį paruošti mėgstamus patiekalus su iki 95 % mažiau riebalų. Varoma tvirto 1700 W variklio ir 360° karšto oro cirkuliacijos technologija, ši Karšto oro gruzdintuvė gamina efektyviau nei tradiciniai prietaisai, kiekvieną kartą tiekdama traškų ir tolygiai iškeptą maistą. Didelės 6,5 l talpos jis idealiai tinka šeimoms nuo keturių iki šešių asmenų, o jo modernus dizainas apima permatomą langą ir integruotą apšvietimą, kad galėtumėte stebėti gaminimą nepertraukdami proceso.

Savybės:

–  6,5 l didelė talpa – erdvus 6,5 litro krepšys puikiai tinka 4-6 asmenų šeimoms gaminti maistą. Tai leidžia jums paruošti dideles porcijas per vieną gaminimo ciklą, taupant laiką ir idealiai tinka šeimos vakarienei ar susibūrimams.

– 1700 vatų karšto  oro gruzdintuvės variklis užtikrina didelę galią ir užtikrina, kad jūsų maistas iškeps greičiau ir tolygiau, palyginti su įprastais būdais. Galingas variklis taip pat padeda sukurti traškią tekstūrą maisto išorėje, išlaikant viduje drėgną.

– 360° karšto oro cirkuliacija – šioje oro gruzdintuvėje naudojama 360° karšto oro cirkuliacijos technologija, kuri užtikrina, kad karštas oras aplink maistą tekėtų tolygiai, todėl patiekalai iškepa vienodai. Ši funkcija žymiai sumažina gaminimo laiką iki 66 %, palyginti su tradicinėmis orkaitėmis, kartu taupant energiją.

–  8 iš anksto nustatytos gaminimo programos – skrudintuvė siūlo 8 vieno paspaudimo gaminimo režimus skaitmeniniame jutikliniame ekrane, įskaitant tokias parinktis kaip kepimas, skrudinimas, kepimas ant grotelių, dehidratavimas ir pašildymas. Šios iš anksto nustatytos programos supaprastina valgio ruošimą automatiškai reguliuodamos tam tikrų maisto produktų gaminimo laiką ir temperatūrą. 95 % mažiau riebalų – naudojant mažai arba visai nenaudojant aliejaus, ši oro gruzdintuvė leidžia gaminti sveikesnius patiekalus su iki 95 % mažiau riebalų, palyginti su tradiciniu skrudintuvu. Galite mėgautis mėgstamo kepto maisto versijomis be kaltės, pvz., gruzdintomis bulvytėmis, vištienos sparneliais ir kt.

– Skaidraus stiklo langelis su integruotu apšvietimu – gruzdintuvė sukurta su skaidriu langu ir vidiniu apšvietimu, leidžiančiu stebėti maisto eigą neatidarant krepšelio. Tai padeda išlaikyti kepimo temperatūrą ir apsaugo nuo šilumos nuostolių, užtikrinant optimalius rezultatus.

– Reguliuojamas temperatūros diapazonas (80-200°C) – karšto oro gruzdintuvė leidžia reguliuoti kepimo temperatūrą nuo 80°C iki 200°C, todėl ji yra pakankamai universali, kad būtų galima tvarkyti įvairius maisto produktus. Nesvarbu, ar kepate traškias bulvytes, ar lėtai kepamas daržoves, kiekvienam patiekalui galite pasirinkti geriausią temperatūrą.

– Nelipnus, plauti indaplovėje tinkamas krepšelis – nuimamas krepšelis padengtas nepridegančia medžiaga, neleidžiančia maistui prilipti, o valyti yra greita ir paprasta. Be to, krepšelį galima plauti indaplovėje, todėl sutaupoma laiko ir pastangų prižiūrėti prietaisą.

– Apsauga nuo perkaitimo – integruota apsaugos nuo perkaitimo funkcija užtikrina saugų gruzdintuvės veikimą ir automatiškai išsijungia, jei vidinė temperatūra viršija saugų lygį. Tai suteikia ramybės ilgai gaminant maistą arba naudojant aukštesnę temperatūrą.

– Medžiagos, kuriose nėra BPA, netoksiškos – pagaminta iš BPA neturinčių ir netoksiškų medžiagų, oro gruzdintuvė užtikrina, kad jūsų maistas būtų gaminamas saugioje ir sveikoje aplinkoje. Galite būti tikri, kad gaminant neišsiskiria kenksmingos cheminės medžiagos, todėl jūs ir jūsų šeima jaučiatės be toksinų.

Specifikacijos:

Prekės ženklas: Royalty Line

Medžiaga: nerūdijantis plienas, polipropilenas

Spalva: juoda

Tipas: gruzdintuvė be aliejaus

Talpa: 6,5 litro

Galia: 1700W

Laikmatis: 60 min

Oro srautas: 360º

Oro gruzdintuvė: greitas gaminimas be riebalų

Ekologiškas: taupo energiją

Be BPA: TAIP

Daugiafunkcis: 8 programos

Reguliuojama temperatūra: 80-200 ºC

Savybės: Nelipni danga

Vitrina: apšvietimas

Lengva valyti: galima plauti indaplovėje

AC įvestis: 220-240V/50-60Hz

Matmenys: 28,8 x 33,5 x 36,5 cm

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.