Just Perfecto JL-22: 1400W Oro gruzdintuvė LED jutiklinis ekranas karšto oro gruzdintuvė su griliu - 3.5L

Just Perfecto JL-22: 1400W Oro gruzdintuvė LED jutiklinis ekranas karšto oro gruzdintuvė su griliu - 3.5L

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
64,49 €
Kiekis

Just Perfecto Airfryer 3,5 l – 1400 W – LED jutiklinis ekranas karšto oro gruzdintuvė su grilio plokšte – gruzdintuvė be aliejaus – kepimas, kepimas ant grotelių, kepimas, skrudinimas ir kepimas – 9 programos

Just Perfecto oro gruzdintuvė yra sveikas pasirinkimas visiems užkandžiams ir valgiams! Fry Force 360° technologija greitai ir tolygiai iškepa maistą be aliejaus. Maistas iš išorės tampa traškus, o viduje išlieka minkštas, naudojant 80 % mažiau riebalų. 9 gaminimo vienu prisilietimu funkcijos, kad viską pagamintumėte greitai ir sveikai. Just Perfecto gruzdintuvė turi reguliuojamą ir lengvai skaitomą ekraną.

Orlaivių gruzdintuvu lengva naudotis.

Naudodami 9 programų jutiklinį ekraną,  nuo 80 iki 200 laipsnių pagal Farenheitą. 360° cirkuliacija gruzdintuvė leidžia kepti, kepti ant grotelių, skrudinti ir kt. vienodai.

gruzdintuvė taip pat yra lengvai valoma, saugi ir ekonomiška kasdieniniam naudojimui. Ji turi nepridegančią dangą, todėl ją lengva valyti. Visas laisvas dalis galima plauti indaplovėje. Jums nebereikės rūpintis kepimo paviršiaus valymu ar riebalų šalinimu.

Kompaktiškas dydis

Dėl protingo Just Perfecto dizaino jis yra labai kompaktiškas ir užima mažiau vietos jūsų virtuvėje. Nepaisant savo dydžio, ši oro gruzdintuvė gali ruošti maistą 1-3 žmonėms. Nereikia jaudintis dėl oro gruzdintuvės perkaitimo, su cooltouch rankena visada galėsite saugiai ir be rūpesčių paimti krepšį. Galiausiai, gruzdintuvė turi neslidžias kojeles, kad ji visada tvirtai stovėtų ant stalviršio.

Talpa: 3,5 litro

9 siūlomos programos

Galia: 1400 vatų

Veikimas: Jutiklinis ekranas

Laikmatis: 60 minučių

Temperatūra: 80 - 200

Nuimamas krepšelis Cooltouch, Indą ir krepšelį galima plauti indaplovėje

Dizainas:

Spalva: juoda

Forma: ovali

Šildymo indikatoriaus lemputė

Kompaktiškas ir lengvas padėklas su rankena

Priedai:

Nuimamas krepšelis

Kepimo grotelės

Matmenys ir svoris:

Gaminio matmenys (P x P x A): 32 x 25 x 36 cm

Prekės svoris: 4,7 kg

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.