Pagalvė Provanso

Naujos kartos pagalvė yra pagaminta iš aukštos kokybės viskoelastinės medžiagos, į kurią įpilama tvariai gaunamo ricinos aliejaus, kad būtų užtikrintas neprilygstamas komfortas ir poilsis.

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
52,00 €
Kiekis

Naujos kartos pagalvė yra pagaminta iš aukštos kokybės viskoelastinės medžiagos, į kurią įpilama tvariai gaunamo ricinos aliejaus, kad būtų užtikrintas neprilygstamas komfortas ir poilsis. Pagalvės užvalkalas yra su užtrauktuku, todėl lengvai nusiima. Jį galima skalbti – taip lengvai palaikysite švarą ir higieną.

Korėtos viskoelastinės poliuretano putos reaguoja į kūno šilumą, taip pat į slėgio taškus, padėdamos stuburo ir raumenų grupėms išlaikyti tinkamą pusiausvyrą, kad gerai pailsėtumėte. „PROVANSO“ pagalvė palaiko galvą ir kaklą patogioje padėtyje. Tai pagerina savijautą, sumažina diskomfortą ir leidžia pailsėti miego metu. Korėta technologija užtikrina, kad kūnas būtų patogiai vėsinamas.

„PROVANSO” pagalvės privalumai:

Palaiko raumenis ir stuburą komfortiškoje padėtyje miego metu;

Nepažeidžia normalios kraujotakos;

Švelnina kaklo skausmą ir diskomfortą atsiradusį dėl periferinės nervų sistemos sukeltų ligų;

Pagerina miego ir poilsio kokybę;

Antialerginė ir bekvapė.

Norėdami užtikrinti maksimalų palengvėjimo ir gerovės pojūtį, „PROVANSO“ pagalvė užpilama natūraliu ir tvariai gaunamu ricinos aliejumi (iki 12%). Ricinos aliejus dažnai naudojamas medicinoje ir odos priežiūroje dėl savo natūralių priešuždegiminių savybių. Viskoelastinių putų „PROVANSO” pagalvė yra puikus sprendimas alergiškiems ir jautrią odą turintiems žmonėms.

Pagalvė PROVANSO buvo sertifikuota 1 klasės „OEKO-TEX“ standarto kategorijoje – tai vienas aukščiausių tekstilės pramonės įvertinimų, įrodančių gaminių sudėties saugumą.

Pagalvės techninis aprašymas:

Pagalvės branduolį sudaro viskoelastinė medžiaga (memory foam) T-45 kg/m3) apdirbta ricinos aliejumi

Išmatavimai – 40x65x10.

Audinys – trikotažinis.

Kietumas – minkšta.

Užvalkalas su užtrauktuku (lengvai nusiima, skalbiamas iki 40 °C temperatūroje).

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.