Herzog Dviguba keptuvė, 28 cm.

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
46,25 €
Kiekis

Kurkite skanius ant grotelių keptus patiekalus nuo pusryčių iki vakarienės su HR-DP34M Double Skillet;

Ji puikiai tinka omletui, keptoms bulvėms, skrudintoms daržovėms, kepsniams, žuviai, fajitas, šoninei, frittatas, kepsniams, vištienai ir kt. Storas slėginio aliuminio lydinys yra tvirtas, o tai užtikrina jo ilgaamžiškumą. Šioje dviguboje keptuvėje nėra toksinų medžiagų PFOA/ŠVINO bei kadmio, todėl ji yra saugi ir nekenksminga aplinkai ir jūsų sveikatai.

Viršutinė keptuvė yra lygaus paviršiaus, o apatinėje – lygiagrečios bangelės, leidžiančios daugiau nei 50 % deguonies kontaktuoti tarp maisto ir keptuvės, užfiksuojant originalų skonį ir paliekant gražias grotelių žymes ant maisto.

Karščiui atsparias bakelito rankenas lengva suimti ir jos išlieka vėsios gaminant maistą.

Komplektuojamas su pakabinamu žiedu patogiam laikymui. Viduje nėra kniedžių, ją lengva valyti.

Šioje dviguboje keptuvėje yra aukštos kokybės silikono sandariklis, kuris veikia kaip greitpuodis ir sumažina kvapus, dūmus ir aliejaus taškymąsi, kartu išsaugo šilumą ir drėgmę, kad būtų galima gaminti sultingus, minkštus maisto produktus. Sveikesnis, kai reikia mažiau aliejaus, lengviau valomas nepaliekant maisto likučių. Idealiai tinka dujinėms, keraminėms ir elektrinėms viryklėms.

 

Funkcijos:

 Unikalaus dizaino dviguba keptuvė Aukštos kokybės aliuminio lydinys su išskirtiniu atsparumu korozijai Patvari juodo marmuro neprideganti danga Karščiui atspari bakelitinė rankena yra lengvai suimama ir išlieka vėsi gaminant maistą. Tinkamas rankenos ilgis ir lenkimo spindulys Lygiagrečios briaunos ir plokščias paviršius dvigubai kepimo funkcijai Aukštos kokybės silikoninė tarpinė, kuri veikia kaip greitpuodis. Sveikesnis, kai reikia mažiau aliejaus, lengviau valomas nepaliekant maisto likučių. Išlaiko šilumą ir drėgmę sultingiems, švelniems maisto produktams. Tinka dujinėms, keraminėms ir elektrinėms viryklėms. Greitas šilumos laidumas, tolygus šilumos išsiskyrimas ir nėra karštų taškų. Be jokių toksinų PFOA/ŠVINO bei kadmio.

 Specifikacijos:

 Gamintojas: Herzog

Spalva: Juoda

Grilio keptuvės

Medžiagos: Lietas aliuminis Dangos medžiaga: Marmuras

(Viršus) Plokščias (apačioje) Lygiagrečiai briaunotos

Rankenos Medžiaga: Bakelitas

Dydis: 28cm

Suderinamumas su viryklėmis: Dujinės, elektrinis, keraminis

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.