Bigjigs mėtimo žaidimas Žiedai

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
25,20 €
Kiekis

Bigjigs mėtimo žaidimas Žiedai. Šis klasikinis žiedų mėtymo žaidimas patiks tiek mažiesiems, tiek ir suaugusiems. Mėtykite žiedus ir stenkitės pataikyti ant stulpelio, kuris turi didžiausią taškų skaičių. Per lengva? Tuomet meskite žiedus pagal spalvas, t.y. geltoną žiedą stenkitės mesti tik ant geltono stulpelio (kitaip negausite taškų), žalią - ant žalio ir t.t.

Žiedų žaidimas idealiai tinka tiek savarankiškam, tiek ir grupiniam žaidimui. Žaidimas skatina judėti, lavinti stambiąją motoriką, socialinius įgūdžius, taip pat moko vaiką žaisti su kitais, išlaukti savo eilės bei kartais laimėti, o kartais ir pralaimėti.
Žaidimas pagamintas iš aukštos kokybės medienos ir yra ilgaamžis bei tvirtas, todėl puikiai tinka ir vaikų darželiams ar mokykloms.

Savybės:
- rinkinyje yra 5 mėtymo žiedai ir pagrindas;
- rinkinys skatina mažuosius daugiau laiko praleisti lauke, judėti;
- rinkinys tiks ir berniukams, ir mergaitėms;
- dydis: 45x19,5x45 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.