Green Toys šokdynė

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
18,39 €
Kiekis

Green Toys šokdynė. Na, kas gi nepamena, kaip vaikystėje šokinėjome su šokdyne, tiesa? O ši Green Toys dar ir tvari bei ilgaamžė.

Visi "Green Toys" žaislai pagaminti iš perdirbto plastiko ir yra itin tvirti bei ilgaamžiai. Medžiagoje nėra BPA, PVC, ftalatų ir išorinių dangų (dažų, klijų ir t.t.).

Savybės:
- pagaminta iš 100 proc. perdirbto plastiko;
- itin tvirta ir ilgaamžė;
- ilgis: 210 cm (su rankenomis).

Green Toys - visame pasaulyje gerai žinomas kaip itin atsakingas prekinis ženklas. Šis gamintojas gamina tik itin krupščiai patikrinto dizaino žaislus. Paimami visiems gerai žinomi ir labiausiai pasiteisinę žaislų tipai, tuomet sukuriami jų 2D ir 3D dizainai, jie pristatomi tėvams ir tik tuomet, kai gamintojas tikras, kad šis dizainas yra geriausias - žaislas paleidžiamas į rinką. Turbūt todėl šie žaislai taip dažnai patinka mažiesiems, nors neturi jokios elektronikos ir yra paremti paprastumu.
Be to, šis gamintojas visus žaislus gamina iš perdirbto plastiko. Gamintojas nepjauna jokių augalų, negamina naujo plastiko, nenaudoja dažų, klijų, tik perdirba tai kas jau pagaminta - plastiką. Daugiausiai tai pieno buteliukai. Kas yra lietęs šio gamintojo žaislus, tikrai žino, kad tai ypatingos kokybės ir tvirtumo medžiaga, kuri tarnaus itin ilgai. Tai puikūs itin aukštos kokybės žaislai vaikams, kurių dauguma turi ir aukštą lavinamąją vertę. Popoliariausi šio gamintojo žaislai: mašinytės, lėktuvai, povandeniniai laivai, rūšiuoklės ir kt.


Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.

GAMINTOJAS: Green Toys, JAV.

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.