Bigjigs medinė dėlionė Europa

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
17,41 €
Kiekis

Bigjigs medinė dėlionė Europa. Spalvinga, medinė dėlionė iš 48 detalių. Dėlionė tarsi Europos žemėlapis su šalių kontūrais, vėliavomis ir žymiausiais objektais rėmelyje. Taigi sudėkite dėlionę, apžvelkite kokios šalys yra Europoje, kokios jų vėliavos, o tuomet peržvelkite rėmelyje esančius statinius ir suraskite, kuriose gi šalyse tie statiniai yra.

Dėlionė medinė, ilgaamžė, todėl puikiai tinka tiek dėliojimui namuose, tiek ir vaikų darželiuose ar mokyklose. Dėlionė lavina smulkiąją motoriką, loginį mąstymą, erdvinį mąstymą, kuria pamatus matematiniams įgūdžiams, dėlionės tema taip pat leidžia plėsti žodyną bei pasaulio pažinimo žinias. Pagaminta iš aukštos kokybės, atsakingai gautų medžiagų.

Savybės:
- 48 medinės detalės;
- žemėlapyje rasite ne tik šalių kontūrus, tačiau ir vėliavas, o rėmelyje valstybių geriausiai žinomus pastatus;
- dydis: 40x58,85 cm, detalės dydis: 6,7x9,8 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

Duomenų lapas

Dėlionės pagal temą
Žemėlapiai

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.