Herzberg HG-22067WD: 4 žvaigždučių kokybiškės balta antklodė - 200x200cm

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
38,38 €
Kiekis

Herzberg HG-22067WD antklodė yra 200x200 cm 4 žvaigždučių viešbučio kokybės balta antklodė. Tai prabangus ir patogus patalynės pasirinkimas, puikiai tinkantis viešbučio svečiams arba visiems, norintiems atnaujinti patalynę. Ši antklodė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina patogų ir jaukų miegą. Jis yra visiškai pagamintas iš mikropluošto, pliušinės ir kvėpuojančios medžiagos, kuri maloniai jaučiasi susilietus su oda. Ši antklodė atitinka aukščiausius kokybės standartus su OEKO-TEX Standard 100 ir 7.HCNC.26507 HOHENSTEIN HTTI sertifikatu. Taigi, jei norite mėgautis prabangiu ir patogiu miegu, ši antklodė yra idealus pasirinkimas jums.

Funkcijos :

4 žvaigždučių viešbučio kokybiška balta antklodė, užpildyta tuščiavidurio pluošto silikonizuotu poliesteriu, lengvas, šilta, hipoalerginis sintetinis užpildas. 100% mikropluošto danga, minkšta ir kvėpuojanti, galima skalbti mašinoje. 

Kokybiškos medžiagos užtikrina patogų ir jaukų miegą. Puikiai tinka viešbučio svečiams arba visiems, norintiems atnaujinti patalynę. Patvarus ir ilgaamžis dizainas

Idealiai tinka visais metų laikais

Lengva valyti ir prižiūrėti

Suteikia prabangaus ir patogaus miego.

Specifikacijos:

Gamintojas: Herzberg

Spalva: Balta

Užpildo medžiaga: 10% poliesterio silikono tuščiavidurio pluošto

medžiaga: 100% poliesterio

Dydis: 200x200cm

Sertifikatai: OEKO-TEX Standartinis 100 & 7.HCNC.26507 HOHENSTEIN HTTI

Produkto priežiūra:

Skalbimas mašinoje

Nebalinti

Nevalyti sausai 

Džiovinti džiovyklėje šiltai

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.