Treniruočių kilimėlis inSPORTline Camu 173x61x0,4 cm - Grey Camouflage

Treniruočių kilimėlis INSPORTline Camu 173x61x0.4cm tai patogus pratybų priedas, turintis madinga ir spalvinga dizainą. Pagrindinės jo savybės, kurias įvertinsite: jis  minkštas, neslidus, dėl savo paviršiaus tekstūros, lengvai valomas, užtikrinantis puikų šilumos izoliaciją ir patogia treniruotę. 

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
29,20 €
Kiekis
Paskutinė prekė

Treniruočių kilimėlis INSPORTline Camu 173x61x0.4cm tai patogus pratybų priedas, turintis madinga ir spalvinga dizainą. Pagrindinės jo savybės, kurias įvertinsite: jis  minkštas, neslidus, dėl savo paviršiaus tekstūros, lengvai valomas, užtikrinantis puikų šilumos izoliaciją ir patogia treniruotę. Patogiai sulankstomas ir sulankstytas užima mažai vietos. Treniruočių kilimėlis INSPORTline Camu 173x61x0.4cm puikiai tinka ne tik Jogos ir Pilates užsiėmimams, bet taip pat aerobikai bei kitoms pratybų rūšims.

Techninės savybės:

Patogus ir minkštas Išlaiko formą Ilgai tarnauja Neslidus paviršius (tekstūra abiejuose pusėse) Sugeria vibracijas ir triukšmą Termo izoliacija Atsparus vandeniui ir prakaitui Lengvai valomas Patrauklus spalvingas dizainas Matmenys: 173 x 61 x 0.4cm Medžiaga: TPE (thermoplastic elastomer) Svoris: 520g Netoksiška medžiaga Tinka treniruotėms, aerobikai, jogai ir pilatesui

Duomenų lapas

Spalva
Mėlyna

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.