Royalty Line RL-FM3F: Marmurinės dangos, 3 d. keptuvės rinkinys. Raudona

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
39,88 €
Kiekis

 „Royalty Line RL-FM3F“ keptuvės yra pagamintos iš aukštos kokybės aliuminio, todėl užtikrinamas puikus šilumos pasiskirstymas ir išlaikymas efektyviam ir tolygiam gaminimui.

Marmurinė danga: Keptuvės turi patvarią marmurinę dangą, kuri ne tik suteikia elegancijos, bet ir nepridegantį paviršių, kad maistas būtų lengvai gaminamas ir keptuvė lengvai valoma.

Indukcinis dugnas: šios keptuvės su indukciniu dugnu suderinamos su įvairiomis kaitvietėmis, todėl jūsų gaminimo galimybės yra labai įvairios.

Be PFOA: Atsipalaiduokite žinodami, kad RL-FM3F keptuvėse nėra PFOA, todėl užtikrinama jūsų ir jūsų artimųjų saugumas sveikatai.

Antibakterinės savybės: keptuvės pasižymi antibakterinėmis savybėmis, skatina higienišką maisto ruošimo aplinką ir suteikia papildomą apsaugos sluoksnį.

Įtraukti trys dydžiai: rinkinį sudaro trys skirtingo dydžio keptuvės, atitinkančios skirtingus gaminimo poreikius. Jį sudaro 20 cm keptuvė, 24 cm keptuvė ir 28 cm keptuvė, kuri suteikia daug galimybių įvairiems receptams ir porcijų dydžiams.

PATIKIMAS PREKĖS ženklas: „Royalty Line“ yra patikimas prekės ženklas, žinomas dėl įsipareigojimo siekti kokybės ir klientų pasitenkinimo. Pasirinkite prekės ženklą, kuriuo galite pasikliauti savo maisto gaminimo poreikiais. 

Specifikacijos:

Gamintojas: „Royalty Line“

Medžiaga: Kaltinio aliuminio

danga: Marmuro danga

Spalvų parinktys: Raudona, Juoda, Pilka

Matmenys:

20 cm Keptuvė

24 cm Keptuvė

28 cm Keptuvė

Indukcinis dugnas: Taip

Nelipni danga: Taip

Be PFOA: Taip

Antibakterinės savybės: Taip

Rankena : Ergonomiška rankena

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.