Patalynės komplektas "Gėlių Šokis", 4 dalių, 200x220 cm

Patalynės komplektas "Gėlių Šokis", 4 dalių, 200x220 cm

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
67,00 €
Kiekis


Patalynės komplektą sudaro:

1 antklodės užvalkalas (200x220cm)

2 užvalkaliukai pagalvėms (50x70cm)

1 paklodė (240x260cm)

 

  Patalynės komplektas pagamintas iš 100% itin aukštos kokybės PREMIUM medvilnės. Tai yra puikus pasirinkimas mėgstantiems higieną ir lengvą skalbimą.

 Šios medvilnės audinys yra labai tvirtas, ilgaamžis ir vienas atspariausių blukimui audinių. Patalynės komplekto užvalkalai ir paklodė yra laidūs šilumai, užtikrina oro cirkuliaciją. Tai yra puikus pasirinkimas mėgstantiems higieną ir lengvą skalbimą. Audinys išsiskiria iš kitų, nes yra tvirtas, stiprus ir puikiai sugeria drėgmę.

 

Pagaminta Turkijoje

 

 APIE PREMIUM MEDVILNĘ

Tai yra 100 proc. itin aukštos kokybės medvilnės audinys. Jis yra tankiai išaustas, ilgaamžis ir itin tvirtas. Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka net ir alergiškiems žmoniems. Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.
Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka alergiškiems žmoniems. Medvilniniai audiniai – tvirti, lengvi, lengvai sugeriantys drėgmę (gali sugerti nuo 20 iki 65 proc. savo svorio). Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.

Duomenų lapas

Audinys
100% medvilnė
Antklodės užvalkalo plotis
200 cm
Antklodės užvalkalo ilgis
220 cm

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.