Patalynės komplektas "Svajinga Meilė", 3 dalių, 150x200 cm

Patalynės komplektas "Svajinga Meilė", 3 dalių, 150x200 cm

Medvilnė yra lengvas, švelnus, malonus bei naudojant specifines audinių verpimo technologijas išgaunamas labai tvirtas, ilgaamžis ir vienas atspariausių blukimui audinių. Tai leis patalynės komplektui išsaugoti savo pradinę išvaizdą ir sąvybes itin ilgą laiką.

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
44,09 €
Kiekis
Paskutinė prekė

Patalynės komplektą sudaro:

1 antklodės užvalkalas (150x200cm)

1 užvalkaliukas pagalvei (50x70cm)

1 paklodė (180x240cm)

 

Patalynės komplektas yra pagamintas iš 100 % aukštos kokybės medvilnės. Audinys yra itin švelnus ir labai maloniai priglunda prie kūno. 

Medvilnė yra lengvas, švelnus, malonus bei naudojant specifines audinių verpimo technologijas išgaunamas labai tvirtas, ilgaamžis ir vienas atspariausių blukimui audinių. Tai leis patalynės komplektui išsaugoti savo pradinę išvaizdą ir sąvybes itin ilgą laiką.

Komplekto užvalkalas antklodei užsegamas sagutėmis, o užvalkaliukas pagalvei užsegimo neturi.  

 

Rekomendacijos: Patalynę rekomenduojama skalbti išvertus į blogąją pusę ir užsegus sagutes, arba dar geriau -  specialiame skalbimo maiše. Tai leis spalvoms išlikti ryškioms dar ilgiau bei nepažeis užsegimų.

 

Pagaminta Turkijoje

 

  APIE PREMIUM MEDVILNĘ

Tai yra 100 proc. itin aukštos kokybės medvilnės audinys. Jis yra tankiai išaustas, ilgaamžis ir itin tvirtas. Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka net ir alergiškiems žmoniems. Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.
Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka alergiškiems žmoniems. Medvilniniai audiniai – tvirti, lengvi, lengvai sugeriantys drėgmę (gali sugerti nuo 20 iki 65 proc. savo svorio). Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.

Duomenų lapas

Audinys
100% PREMIUM medvilnė
Antklodės užvalkalo plotis
150 cm
Antklodės užvalkalo ilgis
200 cm
Pagalvės užvalkalo plotis
50 cm
Pagalvės užvalkalo ilgis
70 cm
Paklodė
Su paklode

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.