Patalynės komplektas "Rusvos gėlės", 3 dalių, 200x220 cm

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
39,85 €
Kiekis
Paskutinė prekė


 Patalynės komplektą sudaro:

1 antklodės užvalkalas (200x220 cm)
2 užvalkaliukai pagalvei (50x70cm)

 

Patalynės komplektas pagamintas iš drobinio audinio, kurį sudaro 100 % aukštos kokybės medvilnė. Tai yra puikus pasirinkimas mėgstantiems higieną ir lengvą skalbimą.
Drobės audinys yra labai tvirtas, ilgaamžis ir vienas atspariausių blukimui audinių. Šio patalynės komplekto užvalkalai ir paklodė yra laidūs šilumai, užtikrina oro cirkuliaciją. Tai yra puikus pasirinkimas mėgstantiems higieną ir lengvą skalbimą. Audinys išsiskiria iš kitų, nes yra tvirtas, stiprus ir puikiai sugeria drėgmę.

 

Pagaminta Lietuvoje


 

Rekomendacijos: Patalynę rekomenduojama skalbti išvertus į blogąją pusę, arba dar geriau - specialiame skalbimo maiše. Tai leis spalvoms išlikti ryškioms dar ilgiau.


 APIE DROBĖS AUDINĮ
Drobė – tai bene klasika tapusios 100 proc.medvilnės audinys. Jis yra tankiai išaustas, ilgaamžis ir itin tvirtas. Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka net ir alergiškiems žmoniems. Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.
Medvilnė gerai sugeria drėgmę, leidžia kūnui kvėpuoti, nedirgina odos, todėl tinka alergiškiems žmoniems. Medvilniniai audiniai – tvirti, lengvi, lengvai sugeriantys drėgmę (gali sugerti nuo 20 iki 65 proc. savo svorio). Natūralios medvilnės patalynė yra patvari ir ilgaamžiška net po daugkartinio skalbimo, puikiai išsaugo spalvas, neblunka.

 

Pageidaujate kitokių užvalkalų/paklodžių dydžių nei mes siūlome? Susisiekite su mumis ir per kelias dienas juos pagaminsime!


 

Oeko-Teks 100 standartas

Oeko-Teks 100 standartas yra visuotinai pripažintas ekologinis standartas, sukurtas Austrijos Tekstilės Instituto (Oti) ir Vokietijos tyrimų instituto Hohenstein. Patikrinta ir sertifikuota, turinti Oeko-Teks 100 ženklą, produkcija neturi nepalankaus, kenksmingo poveikio vartotojams. Oeko-Teks standarte pateiktos griežtos leistinų kenksmingų medžiagų kiekių normos tekstilės produkcijai.
Pagal šį standartą yra tikrinami šie tekstilės gaminių ekologiniai rodikliai: sunkiųjų metalų, formaldehido, pesticidų, aromatinių aminų, fenolių bei kitų kenksmingų priemaišų kiekiai bei nudažymo atsparumai įvairiems gaminių nešiojimo poveikiams.

 

PRIEŽIŪRA:
Skalbti 40°C (••)
Nebalinti (X)
Lyginti vidutine temperatūra (••)
Nevalyti sausai
Džiovinti žemoje temperatūroje 

Duomenų lapas

Audinys
100% medvilnė
Antklodės užvalkalo plotis
220 cm
Antklodės užvalkalo ilgis
200 cm
Pagalvės užvalkalo plotis
70 cm
Pagalvės užvalkalo ilgis
50 cm
Paklodė
Be paklodės

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.