Veliūrinis bambukinis vonios rankšluostis Miroko (bordo)

Rankšluosčiai yra tankaus audimo (550 g/m2), dėl bambuko siūlų yra švelnūs liesti, o dėl įmaišytos medvilnės yra gerokai putlesni nei 100% bambuko rankšluosčiai.

local_shipping Pristatymas per 2-3 d. d.
14,00 €
Pasirinkite dydį
Kiekis

Kokybiški, klientų aukštų įvertinimų sulaukę rankšluosčiai dėl savo švelnumo, minkštumo ir puikaus drėgmės sugėrimo. Jų sudėtyje yra naudojama  bambuko pluoštas ir  medvilnė. Bambuko siūlai suteikia švelnumą, o dėl naudojamos medvilnės rankšluosčiai yra putlūs.

Šie rankšluosčiai yra tvirti ir ilgai tarnaus, nes yra net 550 g/m2 audinio tankis. 

Rankšluosčiai yra subtiliai dekoruoti, be papildomų spalvų, tik dviem siauromis blizgaus siūlo juostelėmis ir dvigubos pynutės rašto veliūriniu audimu. 

Taigi šie puikūs rankšluosčiai yra ne tik daliai dekoruoti, bet ir minkšti, švelnūs, gerai sugeria drėgmę. Gal todėl jie yra tokie populiarūs. 

Yra du dydžiai (didžiausi (70 x 140 cm), skirti visam kūnui, mažesni (50 x 90 cm), skirti plaukams, kojoms ar veidui ir rankoms – priklausomai nuo jūsų įpročių ir pomėgių, todėl juos galima pirkti tiek atskirai, tiek kurtu įvairius spalvų ir dydžių derinius, tinkančius prie jūsų vonios interjero.

Sudėtis:

bambuko pluošto 70%

medvilnė 30%

Duomenų lapas

Plotis
50 cm
Ilgis
140 cm

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: