Herzberg 5 dalių marmuru dengtų peilių rinkinys, mėlynas

local_shipping Pristatymas per 3 - 7 darbo dienas
22,81 €
Kiekis

Herzberg HG-KL6BLU yra 5 dalių marmuras dengtas peilių rinkinys, kuris yra pats universaliausias ir viskas, ko reikia visiems įmanomiems pjovimo ir pjaustymo darbams virtuvėje. Pagamintas iš aukštos kokybės maistinio nerūdijančio plieno, šis aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ašmenys padengti mėlynos spalvos marmuro danga. Šis peilių rinkinys yra patogus, aštrus ir tikslus pjaustyti maistą. Jokių rūdžių, dėmių ar įdubimų.

Puikiai tinka mažoms daržovėms ir vaisiams pjaustyti, skirta kietam ir minkštam maistui pjaustyti. Šiek tiek išlenkta ašmenų forma idealiai tinka žolelėms ir daržovėms pjaustyti. Galinė pjovimo briaunos dalis naudojama sunkiai pjaustomiems maisto produktams. Plati ašmenų pusė naudinga išspaudžiant filė ir pakėlus maistą. Naudojant naują tikslią pažangiausią technologiją, šis virtuvinių peilių rinkinys pagerina jo aštrumą, užtenka lengvai perpjauti kietą maistą ir ilgai išlaiko aštrius ašmenis. Rankena yra banguota ir ergonomiška, todėl peiliai yra gražesni ir padidina virtuvės peilių saugos elementą.

Virėjo peilių komplektą lengva valyti; po kiekvieno naudojimo juos reikia nuplauti šiltu vandeniu ir nusausinti. Nors profesionalų aštrių peilių rinkinį galima plauti indaplovėje, norint pailginti peilių tarnavimo laiką, rekomenduojama valyti rankomis.

Gamintojo pavadinimas: Herzberg

Spalva: vientisa mėlyna

ašmenų medžiaga: nerūdijančio plieno

dangos medžiagos: marmuras

Rankenos medžiaga: PP

1 x 19,6 cm virėjo peilis

1 x 19,6 cm pjaustymo peilis

1 x 11,2 cm picos pjaustytuvas

1 x 11,5 cm naudingasis peilis

1 x 9 cm pjaustymo peilis

1 x keraminis skustuvas

Duomenų lapas

Spalva
Mėlyna

Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų.